Bezoek onze brouwerij

Een bezoek aan onze brouwerij per groep is heel het jaar door mogelijk. Gelieve groepsbezoeken minimum 1 week op voorhand te reserveren.

Toerisme Pajottenland & Zennevallei

Grote markt 1, 1500 Halle

Tel: +32 (0)2 365 98 50 

E-mail: [email protected]

Toer de Geuze 2019:

Volg het event op facebook: 

Binnenkort is het Toer de Geuze en jij bent meer dan welkom! De toegang is gratis voor iedereen. Je kan de brouwerij bezoeken, onze bieren en enkele speciale vintages degusteren. Uiteraard is er ook een pop-up shop waar je onze bieren kan kopen alsook onze bierglazen, t-shirts, reclame borden, en meer. Natuurlijk, bij drank past ook eten en dus is ook een eetstand voorzien met streekgerechten op basis van onze bieren.

Programma

Elke dag zijn de brouwerij, bars en shop open voor bezoek.

Zaterdag 4 mei - van 11u tot 21u

  • Muzikale animatie vanaf 14u door de Muziekkabel de Carabiniers, Muziekkabel Congo en dweilorkest D’hopmaten.
  • Om 11u start de Geuze Boon Jogging (5km)! Meer info via facebook (klik hier voor het event) of via [email protected]. E-mail naar dit adres voor je in te schrijven.

Zondag – van 10u tot 18u

  • Muzikale animatie door de Fanfarettes.

Bereikbaarheid

  • We leggen een gratis boot in tussen Halle en Lembeek. Klik hier voor het volledige vaarschema. Een enkele tocht duurt 35 minuten. De boot vertrekt in Halle op de Suikerkaai op 500m van het station van Halle en komt in Lembeek aan de Heldenstraat, op een minuutje wandelen van de Brouwerij.
  • Openbaar vervoer: Het treinstation van Lembeek ligt vlak naast de Brouwerij. Of stap op 500m van het station van Halle over op onze boot.
  • Met de auto kan je parkeren aan de brouwerij, er is parking voorzien.
  • Wie met het openbaar vervoer kan komen raden we aan dit te doen. Zo draag je je steentje bij voor het milieu, zo is onze parking minder snel vol en zo heb je altijd een BOB bij!

Vaak gestelde vragen

Kan ik de bieren en glazen ter plaatsen kopen?

Dit is zeker mogelijk in de pop-up shop die beide dagen op zal zijn. Alle bieren kunnen gekocht worden alsook de speciaal voor dit event gemaakte Oude Geuze Megablend 2019.

Met welke middelen kan ik ter plaatse betalen?

In de winkel kan met cash, Bancontact en Visa of Mastercard betaald worden. Aan de kassa voor consumptie ter plaatse enkel met cash.

Hoe verloopt een bezoek aan de brouwerijgebouwen?

Als bezoeker kan je de brouwerij binnenwandelen en zijn er schermen waarop uitleg gegeven wordt. In de foeder-/vatenzalen zullen enkele personen van de brouwerij aanwezig zijn aan wie je meer uitleg kan vragen. Op het einde van het bezoek aan de gebouwen krijg je ook een gratis proevertje lambiek uit een van onze eikenhouten foeders.